Over ons

Kidzmovement is een jong dynamisch bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende activiteiten op het gebied van sport en cultuur.

De maatschappij verandert in een razend tempo. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de huidige generatie zich steeds vaker bezighoudt met digitale technologie. Televisie, computerspellen en overige ICT middelen oefenen steeds meer invloed uit op het spel-, sport -en beweeggedrag van kinderen. De digitalisering zorgt ervoor dat
kinderen steeds vaker te maken krijgen met overgewicht. Overgewicht hangt samen met tal van chronische aandoeningen en heeft invloed op de psychische gezondheid. Onderzoek toont aan dat 14% van de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar te maken heeft met overgewicht. Daarvan leidt helaas twee procent aan obesitas.
Dit maatschappelijke probleem baart zelfs de politiek zorgen en zij pleiten dan ook voor meer activiteiten voor kinderen. Kidzmovement sluit aan bij deze behoefte, door activiteiten te organiseren op sportief, cultureel en creatief gebied met als doel kinderen gezond te houden. De jeugd is immers de toekomst! Op sociaal en motorisch gebied kan hier nog veel winst worden geboekt. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zich zowel fysiek als mentaal positief kunnen ontwikkelen. Het organiseren van dergelijke activiteiten voor deze doelgroep en het stimuleren hiervan zit in het bloed van Kidzmovement.
  • Supertevreden over diensten van Kidzmovement. Maurice geeft zijn sport- en spel op zo'n leuke en plezierige manier dat iedereen hier van geniet. Geen twijfel over de diensten en iedereen aan te bevelen.
    - Jeroen Gabel

Tel.nr: +31 (0)6 50 73 27 53